Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Diva are o nouă poziționare și un nou slogan: „Totul pentru tine”

Televiziunea pentru femei Diva are o nouă poziționare, o nouă grafică și un nou slogan: „Totul pentru tine”, începând din 24 septembrie, potrivit unui anunț făcut la București de Colin McLeod (foto), Managing Director, Emerging Markets, Universal Networks International (UNI), informează Media Expres.
Colin McLeod DIVA

Datele demografice ale televiziunii includ un target principal feminin, cu vârsta între 25 și 55 de ani, brandul având ca valor epitetele „pasionată”, „de încredere”, „amuzantă” și „atractivă”. Programele cheie ale televiziunii sunt „Pompierii din Chicago” (în premieră din 12 octombrie), „Neveste disperate”, „Anatomia lui Grey”, „În mintea criminalului”, „A fost odată ca niciodată”, „Jurnalele vampirilor” și „Ofițeri începători”.

Televiziunea este condusă de o echipă de la Londra a UNI iar partenerii locali sunt Corina Cozmâncă (distribuție), Thematic Channels (publicitate) și Stuff Media (marketing și PR).

Potrivit datelor comunicate de companie, televiziunea are 17 milioane de abonați în România, Bulgaria, Italia și Asia. UNI mai distribuie și operează în România televiziunile E! Entertainment și Universal Channel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii