FacebookTwitterLinkedIn

Walt Disney a depășit Netflix, cu un total de 221 de milioane de abonați și a anunțat că va crește prețurile pentru clienții care doresc să vizioneze Disney+ sau Hulu fără reclame.

Gigantul media va crește costul abonamentului lunar al Disney+ fără publicitate cu 38%, până la 10,99 dolari, în decembrie, când va începe să ofere o nouă opțiune care include reclame, potrivit Reuters.

Împreună cu Hulu și ESPN+, Disney a declarat că avea 221,1 milioane de abonați la sfârșitul trimestrului care s-a încheiat în iunie. Netflix anunțase 220,7 milioane de abonați pentru perioada similară.

„Disney câștigă cotă de piață atunci când Netflix se luptă să atragă mai mulți abonați”, a declarat Haris Anwar, analist Investing.com, adăugând că „Disney are mai mult spațiu pentru a se dezvolta pe piețele internaționale, unde își lansează rapid serviciile și adaugă noi clienți.”

Pentru a atrage noi clienți, Disney va oferi o versiune susținută de reclame începând cu 8 decembrie pentru 7,99 dolari pe lună, același preț pe care îl percepe acum pentru versiunea fără reclame.