FacebookTwitterLinkedIn

Duminică, 26 martie, de la ora 22:00, televiziunea Discovery Channel difuzează documentarul „Bear Grylls și Președintele Zelenski: Zona de război”. Bear Grylls, specialitul în tehnici de supraviețuire și fost soldat SAS, ajunge în mijlocul unui câmp de luptă, la 25 de ani după ce a plecat din armată.

Invitat chiar de președintele Volodimir Zelenski, Bear Grylls a mers în Ucraina, într-o vizită de trei zile. El a avut ocazia să asculte poveștile ucrainenilor, în timp ce l-a cunoscut mai bine pe Volodimir Zelenskyy.

Documentarul „Bear Grylls și Președintele Zelenski: Zona de război” nu este doar despre întâlnirea cu președintele Ucrainei, este despre călătoria lui Bear către Kiev și toți cei pe care îi întâlnește în drumul său. 

Ucrainenii îndură și supraviețuiesc de mai bine de un an, dar vorbesc deschis și cu speranță despre viața în război.

Bear Grylls ajunge la vechea linie a frontului din orașul Irpin, la doar 10 kilometri de Kiev. Acolo, îl întâlnește pe Oleksandr, un soldat care era doar un civil înainte de război. Bear va auzi povești despre eroism, supraviețuire, dar și tragedie.

Este o aventură fără egal pentru Bear Grylls, care nu va mai fi expertul în supraviețuire – de data aceasta, rolul său este să afle și să înțeleagă cine este Zelenski și cum arată viața lui acum.