Cautare
, Contributor

Proiecte speciale |
|

Din Top 500 Miliardari, ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism

Maria Grapini.jpg
„A fi puternic, în viziunea mea, înseamnă a reuşi să convingi prin prin mijloace cinstite şi corecte  că eşti un om care poţi să faci ceva în domeniul în care acţionezi”, spunea Maria Grapini în vara acestui an, înainte de lansarea clasamentului Forbes 50 cele mai influente femei din România.

Maria Grapini, președintele Federaţiei Patronale a Industriei Uşoare (FEPAIUS), funcție pe care o deține din 2002, a fost numită ministrul pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism în cabinetul Ponta.

Aflați din topul Forbes 500 Miliardari 2012 care este averea estimată a Mariei Grapini.

Femeia de afaceri din Timișoara deţine o serie de businessuri în domeniul producţiei de textile şi este un susţinător înfocat al industriei uşoare din România. Maria Grapini a fost aleasă în noul guvern după ce a candidat pentru un fotoliu de deputat pe listele USL din Timişoara. Ea este şi vicepreşedinte al Partidului Conservator.

De profesie inginer textilist, Grapini are o experienţă de peste 30 de ani în domeniul industriei uşoare. Ea deţine multe funcţii în cadrul unor organizaţii, precum cea de Consul Onorific al Republicii India în România sau de preşedinte al Consiliului de Administraţie al producătorului de textile Pasmatex din Timişoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii