Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Din 7 ianuarie, românii care sosesc în Italia trebuie să aibă un test negativ de COVID-19, în caz contrar intră în autoizolare 14 zile

Cetăţenii care sosesc de astăzi în Italia din România trebuie să deţină un test negativ de COVID-19 efectuat în ultimele 48 de ore, dacă au călătorit din motive de sănătate, de muncă sau de strictă necesitate, altfel sunt obligaţi să se supună măsurii de autoizolare pentru 14 zile, informează RADOR.
coronavirus italia

Restricția este în vigoare până la 15 ianuarie, la fel ca interzicerea circulației cetățenilor între regiuni sau provincii autonome. Cu toate acestea, ca şi în decretele anterioare, posibilitatea întoarcerii la domiciliu rămâne valabilă cu obligația completării unei declarații pe propria răspundere la solicitarea forțelor de ordine, notează RADOR.

Astăzi și mâine Italia este zonă galbenă, cu magazin și centre comerciale deschise până la ora 20:00, însă sâmbăta și duminica sunt declarate, pe parcursul întregii luni, zile portocalii, cetățenii fiind nevoiţi să nu iasă din localitățile în care se află și să comande mâncare la pachet sau livrarea la domiciliu de la restaurante sau de la alte localuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii