FacebookTwitterLinkedIn

06:00
Ma trezesc. Sunt o „morning person“ și îmi iau energia zilei din dimineață și din răsărit. Îmi place liniștea și momentul de dinaintea trezirii celor din jurul meu. Mă îndrept spre geamul terasei, să văd dacă a răsărit deja soarele; vara este o bucurie să îl văd, iar iarna mă bucur că i-am luat-o înainte.

06:00-7:00
O oră pe care o petrec pentru mine, cu ritualurile dimineții, cu exerciții de yoga sau de mulțumire și de pregătire, pur și simplu, pentru încă o zi. Este oră din fiecare zi în care mă centrez și în care sunt doar eu cu mine. Ritualul dimineții include, fără excepție, cremă corporală cu miros de floare de smochin sau de fruits secs sau heliotrope.

07:00
Pun apa în ceainic pentru ceaiul de plante, mănânc un fruct sau beau un shake pe care mi-l fac pe moment. În diminețile de vară am suc de portocale proaspăt stors sau suc de morcovi și mere. Iarna am rodie și kiwi. În acest fel, micul-dejun durează 20 de minute maximum. Mănânc fructul sau beau sucul în liniște, uitându-mă pe geam și parcurgându-mi în minte planul zilei. Îl verific cu agenda, să mă asigur că nu am uitat ceva. Inspirația și ideile cele mai bune îmi vin în momentele acestea, cu sucul în mână, împrospătată de duș și de lumina din casă.

07:35
La această oră ies din casă, îmbrăcată în echipament de sport, cu umerașul cu hainele pe care le voi purta peste zi într-o mână și cu laptopul, geanta de zi și perechile de pantofi în cealaltă mână. Ajung la sala de sport în cinci minute, iar la 07:45 sunt deja pe bandă. Fac sport timp de o oră, de cinci ori pe săptămână, asistată de un instructor minunat. În diminețile în care nu merg la sport, ajung foarte devreme la birou unde, în tihnă, răspund emailurilor sau port telefoanele strategice cu colegii din BMW AG (matinali și ei, aproape fără excepție).

09:00
Această oră mă găsește la birou sau, uneori, la câte un mic-dejun de afaceri. Mă încântă să încep ziua cu cineva care să mă inspire. Ziua îmi continuă frumos, alături de energia bună și de tinerețea echipei mele. Inspirație am peste tot, așadar.