Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Digi Communications a luat un împrumut de 200 milioane euro pentru a cumpăra un operator telecom din Ungaria

Digi Communications NV (simbol bursier DIGI) a anunţat luni că, pe 13 octombrie, RCS&RDS, împreună cu subsidiara din Ungaria, DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Digi Kft.), şi Citibank N.A., London Branch şi ING Bank NV, au încheiat un împrumut pe termen scurt cu două facilităţi în valoare agregată de 200 milioane euro („împrumut bridge 2017"), informează NEWS.RO. Din acestă sumă, 140 milioane euro vor fi folosite pentru achiziţia operatorului de telecomunicaţii din Ungaria, Invitel Tavkozlesi Zrt.
Digi-Tv - RCS

„Una dintre facilităţi, în valoare de 140 milioane euro, a fost obţinută pentru a finanţa achiziţia operatorului de telecomunicaţii din Ungaria, Invitel Tavkozlesi Zrt., de către Digi Kft.,tranzacţie cu privire la termenii căreia am informat actionarii si investitorii pe data de 21 Iulie 2017”, arată comunicatul transmis luni Bursei de Valori Bucureşti, potrivit NEWS.RO. Cealaltă facilitate, în valoare de 60 milioane euro, a fost obţinută pentru „scopuri generale corporative ale societăţii”, precizează societatea.

Digi preia o companie din Ungaria pentru 140 milioane de euro

Împrumutul Bridge 2017 are o maturitate de un an şi poate fi extins pentru o perioadă suplimentară de până la şase ori 12 luni.

Tranzacțiile între companii continuă trendul pozitiv. Deloitte: În primele nouă luni ale anului, piața de M&A a atins 2 miliarde de euro

Digi Communications NV a raportat un profit net de 31,8 milioane euro în primul semestru al acestui an, de aproape cinci ori mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul avansului veniturilor obţinute în România din serviciile de telecomunicaţii mobile.

Digi Communications și-a crescut veniturile în România cu 12%, în primele șase luni, la 330 milioane de euro

În perioada ianuarie-iunie, veniturile totale ale grupului au crescut cu 12%, până la 454 milioane euro.

Grupul este activ în România, Ungaria, Spania şi Italia.

RCS&RDS și Serghei Bulgac, directorul general al Digi Communications și al RCS&RDS, trimiși în judecată în dosarul privind drepturile de transmitere a jocurilor din Liga I

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii