FacebookTwitterLinkedIn

În ultimele sale raportări financiare, Digi Communications a încheiat trimestrul al III-lea din 2022 cu aproximativ 5.360.000 de abonați TV prin cablu și DTH, o creștere de 6% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Veniturile în România în T3 2022 s-au ridicat la 250,2 milioane de euro, în creștere cu 12,1% față de anul precedent, ca urmare a creșterii unităților generatoare de venit (RGU) pe internet mobil, fix, transmisii de date și cablu TV, ca urmare a creșterii organice, notează Media Expres.

Digi a avut rezultate bune și în Spania, unde veniturile sale în T3 2022 s-au ridicat la 127,8 milioane de euro, o creștere cu 35% față de anul precedent. Deși nu este prezent pe piața de televiziune cu plată din Spania, Digi devine un jucător din ce în ce mai important pe piețele de internet fix și mobil și de telefonie.

Serghei Bulgac, CEO Digi Communications: „Suntem încântați că am încheiat acest trimestru cu o creștere accelerată a serviciilor și rezultate solide pe cele mai mari piețe ale noastre, România și Spania. În timp ce evoluțiile economice recente ne-au afectat și pe noi, împreună cu întreaga comunitate, realizările noastre reflectă poziția puternică pe care ne-am construit-o de-a lungul anilor prin investiții continue în infrastructură și tehnologie de ultimă generație. Rămânem angajați să extindem și să îmbunătățim oferta noastră de servicii pe piețele noastre existente, precum și dincolo de acestea”.