FacebookTwitterLinkedIn

La Gloire Elite – Varșovia 6 este un proiect rezidențial de 17 apartamente super-premium, cu costuri între 800.000 și 3 milioane de euro. 

”Varșovia 6 înseamnă mult mai mult decât un proiect rezidențial de lux. Este unic pentru că așa l-am gândit, l-am proiectat și l-am construit. Este un proiect realmente extraordinar, care îmbină tot ce înseamnă un stil de viață frumos și tihnit, neapărat de calitate, însă cu respect și considerație față de clădirile din jurul său, față de oameni, de mediu, de oraș. Este un proiect mic, ridicat într-o zonă aparte, gândit să îmbătrânească frumos și lent alături de casele istorice din cartier, la care ținem și în care am investit tot knowhow-ul și pasiunea noastră pentru arhitectură și bun gust”, declară Andrei Iușut, proprietarul La GLOIRE.

În portofoliul dezvoltatorului intră și alte două proiecte rezidențiale de tip boutique, La Gloire Vlad Țepeș și La Gloire Parc du Lac, în zona Pipera, respectiv Băneasa, investiții ce depășesc 7 milioane de euro. Cele 79 de apartamente finalizate în urmă cu aproximativ 2 ani au fost deja vândute integral.

La începutul lui 2017, Andrei Iușut a vândut toate operațiunile Grupului Divan către un fond de investiții turcesc și a fondat compania de dezvoltări imobiliare La GLOIRE.