FacebookTwitterLinkedIn

Primul complex dezvoltat de La Gloire este proiectul rezidențial Pipera Vlad Tepeș – La Gloire, iar în iulie vor fi demarate lucrările la al doilea, denumit Parc du Lac – Băneasa – Pipera – La Gloire.

Zona de rezidențial boutique accesibil reprezintă o nișă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piața e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populației. Rezidențial boutique accesibil este un concept care vizează cumpărătorii foarte informați, atenți la toate detaliile, care își doresc o alternativă la cele două tipuri de imobile care domină piața”, declară Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La Gloire.

Complexul Rezidențial Parc du Lac – Băneasa – Pipera – La Gloire, amplasat în zona Băneasa / Pipera, pe malul lacului Valea Șaulei, va cuprinde 47 de apartamente, de 2 camere, de 3 camere și de 4 camere. Suprafețele teraselor vor varia de la 15 metri pătrați la 110 de metri pătrați. Termenul de finalizare al acestuia este octombrie 2019. Prețurile unui apartament variază de la 79.999 de euro + TVA până la 177.999 de euro + TVA.

Investiția în primul complex residential boutique (Pipera Vlad Tepeș – La Gloire) s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, execuției în sine și proiectării. Acesta include 31 de apartamente: 17 de două camere, 13 de trei camere și unul de patru camere. Toate aceste apartamente au fost vândute în primele cinci luni de la punerea în vânzare.

La Gloire este un fond de investiții românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim, în principal, în domeniul imobiliar, fiind activi în Sudul și Sud-Estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.

Andrei Iușut a vândut lanțul de restaurante Divan unui fond de investiții turcesc

Grupul Divan includea brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului. Iușut a vândut toate aceste operațiuni la începutul anului trecut.

La finele lunii februarie 2017, Iușut a vândut grupul de restaurante Divan, dezvoltat începând cu 2011, în București, unui fond de investiții din Turcia, însă nu a divulgat suma.