FacebookTwitterLinkedIn

Construcția proiectului dezvoltat de Forty Management, ce se ridică în cartierul Titan, pe Str. Fizicienilor nr 7, avansează, iar în acest moment structura este finalizată, anunță dezvoltatorul. De asemenea, proiectul a fost deja precontractat în proporție de 100%, inca de acum 2 luni, cu mult timp inainte de finalizare.

„Lucrările avansate pentru acest proiect mixt se încadrează în termenul de finalizare stabilit pentru trimestrul III al acestui an. Finalizarea structurii permite acum avansarea lucrărilor, astfel că în urmatoarea saptamana vom demonta ambele macarale si vom incepe lucrarile exterioare. Tot proiectul a fost deja precontractat, interesul clienților pentru unitățile rezidențiale, zona unde este amplasat ansamblul și conceptul de calitate si design fiind unul extraordinar. Central District 4 Elemente a fost gândit ca o oaza de calitate a locuirii în cartier, cele două clădiri ale sale beneficiind de vederi panoramice, 3.000 mp de curte comuna cu fantani si jardiniere, zona de socializare cu gratar si cinema exterior, iar in premiera nationala, o pista de alergare pe acoperis. Prin acest proiect redăm cartierului și comunității un spațiu care era abandonat de peste 15 ani, astfel încât pe locul unei spatiu plin de buruieni vom vedea un complex arhitectural premiat arhitectural landmark, un  agregator de comunitate urbană și stil de viață modern și sănătos”, spune Ana Hogea, Director Vanzari, Forty Management.

În acest moment, vânzările pentru Central District 4 Elemente sunt finalizate.

Central District 4 Elemente se ridică într-o zonă centrala a Bucureștiului, în cartierul Dristor/Titan, la 8 minute de parcul Titan si statia de metrou Nicolae Grigorescu.