FacebookTwitterLinkedIn

Tehnologia a înlocuit multe lucruri pe care înainte le luam de bune. Cărțile și agendele s-au mutat pe gadget-uri pe care le purtăm cu noi oriunde ne poartă pașii, însă nostalgia vremurilor în care foloseam mai des hârtie tot se face resimțită ocazional.

Prin tableta HUAWEI MatePad Paper, te poți bucura de experiența cititului și scrierii pe hârtie într-un mod prietenos cu mediul, fără a fi nevoie de sacrificiul copacilor tăiați. Atunci când scrii pe această tabletă, foșnetul scrierii pe hârtie reală este imitat cu precizie. Fie că ești în căutarea unui dispozitiv care să îți fie alături atunci când te lovește inspirația, fie că ai nevoie de un partener de nădejde pentru task-urile de muncă, MatePad Paper asigură faptul că ai parte de ce este mai bun.

Folosind tableta MatePad Paper, ochii nu vor obosi în timpul lecturii, mulțumită certificării TÜV Rheinland. În plus, design-ul inovator al „cotorului” amintește cu succes de senzația ținerii în mână a unei cărți. Totodată, tableta poate fi luată oriunde, întrucât este concepută pentru a fi portabilă. HUAWEI MatePad Paper oferă o experiență de citire calitativă, chiar din palmă, mulțumită formei subțiri și a greutății reduse, de numai 360 de grame.

Ecranul HUAWEI FullView de 10,3 inch asigură o lectură profundă, imersivă, fără să obosească însă ochii. Acesta este primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland Paper Like Display, trecând de zece teste profesionale pentru a obține această distincție. Această certificare îl face să fie blând cu privirea.

HUAWEI MatePad Paper înlocuiește cu succes agendele și cărțile în format fizic

Tableta nouă de la Huawei nu face rabat la performanță însă. Capacitatea mare a bateriei aduce automat garanția de funcționare îndelungată, cu durată de standby de până la 4 săptămâni și o experiență de navigare completă de aproximativ 6 zile.

Un mare beneficiu atunci când folosești HUAWEI MatePad Paper este că nu va mai trebui să porți mereu o agendă și un pix după tine atunci când vrei să ții pasul cu ritmul unei săptămâni de muncă. Tableta este echipată cu HUAWEI M-Pencil, de a doua generație, care acceptă 4.096 niveluri de presiune. Când folosești M-Pencil în combinație cu MatePad Paper, ai senzația că scrii pe o foaie reală de hârtie, mulțumită foșnetului care se aude pe măsură ce notezi.

De asemenea, pentru situațiile în care vrei să iei o pauză de la muncă și pleci un weekend la mare, nu va mai trebui să dezbați îndelung ce cărți să iei cu tine. HUAWEI MatePad Paper poate găzdui o multitudine de romane, dar fără să aducă durerile de spate aferente căratului mai multor cărți în rucsac.

Cu HUAWEI MatePad Paper, viața de zi cu zi este ușurată, fie că ești la muncă sau în vacanță

Și pentru că Huawei ne-a obișnuit cu ecosistemele sale de dispozitive, în care fiecare gadget interacționează cu cele din jur pentru a crea un întreg, HUAWEI MatePad Paper face parte din familia Smart Office și permite interconectarea perfectă între dispozitivele Huawei, formând un Super Device. Atunci când utilizatorilor le obosesc ochii citind pe computer sau smartphone, ei pot alege să transfere fără probleme conținutul pe HUAWEI MatePad Paper.

Nu în ultimul rând, un alt aspect remarcabil la tableta MatePad Paper care merită menționat este design-ul antibody, cu husă din materiale vegane. Rezultatul folosirii acestui material textura delicată, asemănătoare pielii, foarte plăcută la atingere, care oferă o notă sofisticată dispozitivului.

Tableta HUAWEI MatePad Paper este disponibilă pentru comandă pe www.huaweistore.ro și vine la pachet cu M-Pencil, husa magnetică și un voucher în valoare de 200 de lei, pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei.