FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul local de bricolaj Dedeman a anunțat deschiderea unui nou magazin la Bârlad, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 24.000 mp, parte din complexul comercial Bârlad Value Center. Valoarea totală a investiției se ridică la 14,5 milioane de euro.

Dedeman Bârlad are o suprafață construită de aproximativ 11.000 mp, dintre care 1.100 sunt destinați serei în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. Zona de exterior este amenajată cu 263 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație pentru încărcarea autoturismelor electrice. Magazinul va angaja o echipă de 137 de persoane. 

“Deși eram prezenți deja în județul Vaslui cu un magazin Dedeman, ne bucurăm că reușim să ajungem și la Bârlad, un alt oraș important al acestui județ.”, afirmă Dragoș Pavăl, Președintele Dedeman.

Magazinul a fost prevăzut și cu un showroom de mobilă de 700 mp și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță. 

Dedeman Bârlad se alătură celorlalte 50 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare și este al doilea magazin inaugurat de companie în 2022, după cel din Brașov – Cartier Noua. 

În total, retailerul are 59 de magazine, cinci centre logistice și un parc auto propriu. Dedeman este totodată un mare angajator, cu peste 12.800 de angajaţi.