Cautare
, Contributor

Tech |
|

De ce ar trebui companiile din România să-și accelereze digitalizarea?

Plant an App, startup-ul românesc specializat în low-code, prezintă o serie de soluții prin care acest tip de tehnologie poate fi o componentă diferențiatoare pentru companiile care trebuie să-și digitalizeze rapid activitatea în această perioada de criză.
 aboneaza-te
digitalization

Criza medicală din 2020 reflectă cât sunt de necesare instrumentele prin care echipele să comunice pentru finalizarea sarcinilor. Plant an App își desfășoară activitatea în jurul conceptului low-code, prin care sunt  dezvoltate eficient aplicații, venind astfel în sprijinul companiilor în procesul de digitalizare.

Plant an App a structurat strategia de acțiune pentru digitalizare în criză pe piloni, reprezentând baza unei companii chiar și după perioada de criză.

Primul pilon face referire la digitalizarea și automatizarea proceselor manuale. Chiar dacă vorbim despre procesul de recrutare angajat, despre administrarea relației cu clienții sau de fluxuri de aprobare, low-code este potrivit pentru a crea cadrul, a automatiza procesele și a integra tehnologia necesară fluxurilor complexe.

Cel de-al treilea pilon face referire la aplicații care lucrează cu date, de la managementul Inventarului, CRM (Customer Relationship Management) și până la aplicații de HR și chiar financiar. Nu în ultimul rând, este componenta de prototipare prin care pot fi construite variante minime viabile ale unor aplicații, cu scopul de a testa sau experimenta înainte de a dezvolta produsul propriu-zis.

Printre beneficiile pe care Plant an App le aduce în sprijinul companiilor prin tehnologia low-code se numără adaptarea imediată la schimbare, lansarea rapidă în producție de noi aplicații și folosirea resurselor pe care companiile le au deja.

O platformă low-code poate implica oameni din întreaga organizație în procesul de construire a aplicațiilor de business. Pe de o parte susține colaborarea și eficiența de dezvoltare, pe de altă parte reduce dependența de furnizori și soluții externe. Acest aspect duce și la bugete mai previzibile și proiecte eficiente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii