Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Danone România donează 250.000 de euro către Dăruiește Viață pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei

Din grijă pentru personalul medical, pentru oamenii aflați în carantină și cei aflați în situații vulnerabile, compania a donat, de asemenea, peste 400.000 de produse în valoare de peste 280.000 de euro. Angajații companiei sunt implicați direct în colectarea necesităților spitalelor din toată țara.
 aboneaza-te
Logo Danone

Angajații companiei sunt implicați direct în colectarea nevoilor spitalelor din toată țara și, cu ajutorul neprețuit al echipei Dăruiește Viață, vor fi puse la dispoziție echipamentele și materialele medicale necesare.

„În astfel de momente, este mai important ca oricând să acționăm cu claritate, să reacționăm rapid și cu precizie și să fim uniți. De aceea, pentru a ne proteja angajații și partenerii, compania noastră se angajează la nivel global să îi susțină pe aceștia, garantând, totodată, siguranța lanțului de aprovizionare al produselor noastre. În același timp, suntem alături de comunitate și ne oferim în continuare ajutorul. Am identificat cel mai bun mod posibil pentru a acoperi unele nevoi tot mai mari de echipamente și materiale medicale din cele mai vulnerabile locuri din România. Toate acestea cu ajutorul colegilor noștri, care s-au oferit voluntar să sprijine prin identificarea și centralizarea nevoilor direct de la spitalele din toată țara. Suntem cu toții responsabili și este important să fim uniți pentru a depăși această situație cât mai ușor. Acum, viziunea noastră One Planet. One Health” este și mai relevantă pentru noi”, a declarat Natalia Gelshtein-Kiss, Market Director pentru Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice.

”Este foarte important, în această perioadă, să fim alături de comunitățile noastre și să ne arătăm sprijinul atât în București, cât și în țară, în orașele mai mici și mai mari. Pentru noi, #ReușimÎmpreună este mai mult decât un nume de campanie, este ceea ce ne animă și ne face să mergem mai departe. Nu există o cauză mai bună decât viața. Îi invităm pe toți cei care se pot alătura să contribuie pentru a ajuta cadrele medicale și a da o șansă în plus pacienților din România.” – Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

”Cu responsabilitate și solidaritate vom trece împreună peste această pandemie. Ne bucurăm de implicarea Danone pentru a sprijini spitalele din România și personalul medical, astfel încât să poată oferi îngrijirea necesară pacienților cu coronavirus, dar și cu alte patologii. Fiecare acțiune contează, pentru că poate salva o viață. Sperăm ca tot mai mule companii și persoane fizice să se alăture cu donații pe site-ul daruiesteviata.ro.” – Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

În aceste momente, este important să fim uniți, să arătăm solidaritate și să ajutăm. Toată lumea poate contribui și se poate alătura inițiativei Dăruiește Viață, care sprijină spitalele din România pe vremea pandemiei, prin trimiterea unui SMS la numărul  8826 cu mesajul ÎMPREUNĂ (valoarea unui SMS este de 2 euro, iar SMS-urile pot fi trimise doar de pe teritoriul României).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii