Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România: „Anul acesta vrem să deschidem încă opt restaurante McDonald’s. Investiția medie într-un restaurant de tip drive-thru este de 9 mil. lei”

Lanțul de restaurante de tip fast-food McDonald’s și-a propus să inaugureze opt noi restaurante în 2020, a spus Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants România, fondul de investiții care deține franciza McDonald's pentru România.
 aboneaza-te
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

În prezent, McDonald’s are 84 de restaurante în 26 de oraşe, iar până la finalul anului 2021, Daniel Boaje spune că și-a propus ca McDonald’s să atingă pragul de 100 de restaurante deschise în România.

Investiția medie per restaurant de tip drive-thru este de 9 milioane de lei (aproape 2 milioane de euro), iar pentru anul acesta compania și-a bugetat investiții de 80 de milioane de lei. Printre orașele vizate se numără Târgu Mureș, Craiova și Constanța.

„Cifra de afaceri pe România a crescut, în 2019, cu 10% față de anul precedent, iar anul acesta estimăm, de asemenea, o creștere de peste 10%. (…) Avem o cotă de piață bună, acum ne dezvoltăm profitabil. Trebuie să păstrăm ritmul pe care îl așteaptă clienții noștri”, a spus Daniel Boaje.

Recent, compania a deschis cel mai modern restaurant McDonald’s din România în București, pe strada Valea Cascadelor.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, fond de investiții care operează restaurantele McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. În România, McDonald’s a ajuns la 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți.

Citește și: S-a deschis primul McDonald’s din România cu stații de încărcat electrice

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii