FacebookTwitterLinkedIn

Extensiile de gene sunt disponibile în diverse lungimi, volume, curburi sau materiale și este esențial pentru orice salon de înfrumusețare să acorde o atenție desăvârșită acestor aspecte, pentru a le oferi clientelor look-ul cel mai potrivit și, în general, o experiență ca la carte. 

Din păcate nu există un anumit tip de extensii care este universal aplicabil pentru fiecare clientă, motiv pentru care îți recomandăm să ai în vedere următoarele caracteristici:

Alegerea extensiilor de gene în funcție de lungime

Alegerea greșită a lungimii extensiilor de gene poate să afecteze genele naturale ale clientei și să provoace disconfort. Pentru a te asigura că alegi cele mai potrivite gene false pentru cliente, ghidează-te după această regulă: extensiile ar trebui să fie cu maxim 3-5 mm mai lungi decât genele naturale. În plus, diametrul firului de extensie ar trebui să fie cât mai asemănător cu diametrul genelor naturale ale clientei, în caz contrat, nu vei putea să creezi un look natural. 

Alegerea extensiilor în funcție de volum

Tehnica de volum constă în crearea unor buchețele cu mai multe fire de gene, numite și ”evantaie”. Există diverse tipuri de evantaie, în funcție de numărul de fire de gene folosite pentru crearea acestuia: de exemplu, extensiile 3D folosesc evantaie cu 3 fire de gene, extensiile 4D cu 4 fire de gene. De regulă, extensiile 2D-4D sunt folosite atunci când dorești să oferi un look ușor voluminos, iar cele 4D-8D sunt folosite pentru look-uri drastice.

Alegerea extensiilor de gene în funcție de curbură

Curbura B este cea mai naturală și potrivită pentru genele drepte, necesitând un efect minim de lifting. Curbura C se potrivește aproape tuturor formelor de ochi și este, prin urmare, cel mai popular tip de curbură. Curbura D este perfectă pentru a obține un look dramatic și se potrivește cel mai bine genelor naturale curbate, deoarece are o formă de semicerc. În cele din urmă, curbura L și L+ oferă o bază plată și are un efect de lifting la vârfuri. Alege această curbură pentru clientele care au pleoapele căzute sau gene drepte, îndreptate în jos.

Alte aspecte de luat în considerare 

Pentru a te asigura că alegi cele mai potrivite extensii de gene pentru clientele tale, este necesar să ai în vedere și câteva caracteristici particulare ale clientei, precum: forma ochilor, mărimea acestora, culoarea ochilor, tipul de pleoape și, desigur, rezultatul dorit de către aceasta. 

Unde găsești extensii de gene de calitate pentru salonul tău?

Îți recomandăm extensiile de gene de la Barhat, deoarece vei găsi o gamă variată de curburi, evantaie și culori de la producători de top precum Nagaraku, Vimoko și Barhat.