FacebookTwitterLinkedIn

În CTPark Bucharest (foto) se construiește o clădire de 50.000 de metri pătrați, cu finalizare estimată pentru prima parte a acestui an.

În CTPark Bucharest West, sunt în construcție trei depozite cu o suprafață totală de 175.000 de metri pătrați a căror finalizare este programată între primul și cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Iar, în CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park) a fost începută, la finalul lui 2017, prima etapă de dezvoltare a circa 11.000 de metri pătrați de noi spații de depozitare ce au ca termen de livrare, ultimul trimestru al acestui an.

Astfel, până la finele anului 2018, se estimează că suprafața cumulată a celor trei parcuri industriale ale CTPark Bucharest va fi de aproximativ 680.000 de metri pătrați.

Continuă lucrările la Phoenix Logistics Center

De asemenea, în cursul acestui an vor fi terminate lucrările de modernizare din parcul logistic situat în localitatea Chiajna (fostul Phoenix Logistics Center), care a fost achiziționat de CTP anul trecut și integrat în CTPark Bucharest. Ultima etapă a procesului de renovare și modernizare va începe în trimetrul al doilea al acestui an și se va încheia în trimestrul al treilea al 2018.

„În 2018, vom continua să ne dezvoltăm rapid, în același ritm pe care l-am avut anul trecut, care a fost cel mai bun an al CTP pe piața românească. Ne-am propus să ne concentrăm în mod egal pe construcții și pe achiziții de noi proprietăți. În zona Bucureștiului continuăm să construim intens, pentru că, în mod evident, aici există cea mai mare cerere de închiriere de pe piață. Cea mai mare suprafață de noi spații de depozitare va fi livrată în CTPark Bucharest West, parc pe care suntem deciși să îl aducem, în următorii doi ani, în poziția de cea mai întinsă proprietate logistică și industrială din Europa de Est. Așadar, ne vom consolida poziția de lideri în ceea ce privește portofoliul de spații deținute, atât în preajma Bucureștiului, dar și la nivelul țării. Vom continua procesele de extindere începute anul trecut în parcurile noastre din țară, dar vom demara și construcții noi”, a declarat Ana Dumitrache, Co-country head al CTP Romania.

CTPark Bucharest North
CTPark Bucharest North

Pentru anul în curs, CTP are prevăzută și finalizarea dezvoltărilor demarate în parcurile din Timișoara si Cluj, precum și continuarea dezvoltării parcului de la Pitești.

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,1 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și administratori de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați, suprafață închiriabilă, situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.