Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

CTP construiește o nouă clădire pentru Brico Depot, în urma unei investiții de peste 35 de milioane de euro

CTP a convins Quehenberger Logistics să mute întreaga activitate logistică pentru Brico Depot România într-unul dintre cele mai importante parcuri ale sale - CTPark Bucharest West.
Depozite CTP

Pentru a acomoda nevoile logistice ale companiei, CTP investește peste 35 milioane de euro în contrucția noii clădiri.

Quehenberger Logistics, clientul CTP care operează activitatea logistică a Brico Depot România prin intermediul Kingfisher, își mută toate operațiunile din România în cadrul CTPark Bucharest West, parcul situat la km 20 pe Autostrada București – Pitești.

Noua clădire, pe care CTP o construiește pentru clientul său, va avea o suprafață de 102.000 mși va dispune de 12 drive-in-uri și 105 docuri. Lucările de construcție vor fi finalizate până în toamna acestui an.

Quehenberger Logistics este prezent în parcurile CTP de peste cinci ani și operează peste 150.000 mp pentru clienți precum Selgros sau PPT. Decizia Kingfisherde a muta operațiunile Brico Depot România în cadrul CTPark Bucharest West vine ca urmare a unui parteneriat de încredere între cele două companii de-a lungul timpului, dar și a nevoii producătorului de mobilă de a-și eficientiza activitatea logistică.

CTPark Bucharest West este amplasat strategic pe harta logistică a țării, la 20 km distanță de orașul București, la a doua ieșire de pe autostrada A1. În prezent, parcul oferă mai mult de 300.000 mp închiriabili pentru peste 100 de companii din sectoarele e-commerce și logistică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii