Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

CTP are un nou director de construcții pentru România: Emanoil Dascălu

CTP, dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice, l-a numit, din această săptămână, pe Emanoil Dascălu în funcția de director de construcții pentru România.
Foto_Emanoil Dascalu

Emanoil Dascălu (45 de ani) a responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în România.

Suntem încântați că Emanoil s-a alăturat echipei CTP din România. Cu experiența lui importantă în real estate și construcții și cu abilitățile lui manageriale, cred că se potrivește perfect în compania noastră. Cunoștințele lui aprofundate sunt sigur că ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piața locală”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP și Country Head al CTP România.

Dascălu s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței imobiliare, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hipermarketuri și clădiri de birouri. Cariera acestuia se întinde pe 20 de ani, incluzând poziții importante în companii locale și internaționale, dar și activități de consultanță pentru administrația publică în domeniul legislației infrastructurii.

Între 2003 și 2005, a fost consultantul directorului general al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani a fost directorul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional. În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană.

De asemenea, a lucrat în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și a fost responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Printre proiectele în care Emanoil Dascălu s-a implicat se numără renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg.

Sunt fericit să fac parte din echipa CTP România într-un moment atât de intens pentru companie, care crește mai repede ca niciodată”, a spus Emanoil Dascălu.

Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii