FacebookTwitterLinkedIn

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, a finalizat amenajarea spațiilor dedicate din CTPark Bucharest North pentru Sezamo, parte a grupului european Rohlik. 

Sezamo și-a lansat recent serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov, în urma unei investiții de 6 milioane de euro. CTP a construit în cadrul CTPark Bucharest North, pentru Sezamo, un depozit dedicat, cu o suprafață de 12.000 mp, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată. 

Din totalul depozitului, 9.800 mp reprezintă spații cu temperatură ambientală, dintre care aproximativ o treime au temperatura controlată. Există zone dedicate pentru produsele refrigerate și congelate, inclusiv camere frigorifice care pot genera temperaturi de până la -24 de grade Celsius, plus o bucătărie de peste 350 mp, o zonă destinată ambalării produselor și echipată cu sisteme automatizate de preluare și sortare și peste 2.000 mp dedicați birourilor.

Sezamo oferă o selecție de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și cele mai populare branduri de tip supermarket, toate într-un singur loc. Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu un serviciu unic în România – intervalul de livrare de 15 minute. În plus, compania oferă garanția „Banii înapoi garantat” instant pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare. 

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești – Afumați, județul Ilfov și are o suprafață totală de 21 de hectare. Parcul logistic este perfect situat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul de e-commerce, datorită accesului facil în București.