FacebookTwitterLinkedIn

Ai visat întotdeauna să obții aspectul fizic mult dorit și simți că ai vrea să urmezi o serie de proceduri estetice? Vino la clinica Cosmedica și află cum poți deveni mai încrezător în propria piele. Clinica Cosmedica din Baia Mare oferă servicii de top în cadrul chirurgiei estetice și plastice, așadar poți urma o serie de intervenții, de la accentuarea sau remodelarea anumitor zone ale corpului, până la proceduri de reconstrucție sau tratamente cosmetice. Te invităm să descoperi povestea noastră!

Îmbunătățește-ți frumusețea la Cosmedica – servicii oferite

La Cosmedica, poți urma multiple proceduri chirurgicale sau non-chirurgicale, estetice sau plastice. Dacă ești nemulțumit de aspectul tău fizic și ți-ar dori să îți accentuezi calitățile sau în cazul în care ai suferit un accident sau o altă intervenție chirurgicală, poți apela oricând la noi.

Așadar, printre serviciile pe care le oferim, se numără proceduri de chirurgie plastică și reconstructivă, intervenții estetice la nivelul feței, sânilor, abdomenului, brațelor, picioarelor, feselor și chiar și a organelor genitale. Bineînțeles, realizăm și diverse proceduri cosmetice precum peeling chimic, epilare definitivă, mezoterapie fără ace, tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, toxina botulinică, prin tratamentul PRP sau intervenții care nu necesită operație, care utilizează grăsimea proprie. 

Fiecare procedură în parte pe care o abordăm este personalizată în funcție de cazul pacientului. Dorim să înțelegem foarte bine ce își dorește, dar vom ține cont și de starea sa de sănătate sau de eventualii factori care ar putea influența rezultatul procedurii. 

Specialiști cu experiență

În cadrul clinicii Cosmedica, vei colabora numai cu specialiști cu o bogată experiență în domeniul chirurgiei plastice și estetice. De-a lungul carierei, aceștia au avut de-a face cu cazuri de numeroase complexități și au putut asigura rezultate deosebite, care au fost întotdeauna pe placul pacienților. În plus, clinica se poate lăuda și cu o serie de certificări și acreditări care să ateste calitatea serviciilor. Toți pacienții sunt tratați cu maximă atenție și respect, iar specialiștii vor avea întotdeauna grijă ca aceștia să se simtă confortabil și să obțină ceea ce își doresc. 

Importanța inovației și a tehnologiei moderne în chirurgia estetică

Tehnologia utilizată în cadrul chirurgiei plastice a evoluat foarte mult, iar clinica Cosmedica utilizează echipamente de ultimă generație pentru a ușura procedurile și a garanta rezultate excelente. Cu ajutorul tehnologiei 3D, pacienții pot vedea simulări cu potențialele rezultate ale intervențiilor și pot chiar să apeleze la consultații online cu ajutorul aceleiași tehnologii. În cazul altor proceduri, se folosesc celule stem de la pacient, pentru a limita apariția complicațiilor, iar acestea sunt doar câteva exemple! .

Te așteptăm la consultație!

Vizitează clinica Cosmedica și convinge-te singur! Indiferent de problema cu care te confrunți sau de procedura pe care ai dori să o urmezi, vino la o consultație. Această primă etapă este absolut esențială pentru ca tu să îți poți comunica așteptările, iar medicul să îți recomande procedura cea mai potrivită în funcție de dorințele, dar și de starea ta. Tot în cadrul acestei consultații vei afla și cum decurge recuperarea, ce rezultate poți avea, dacă există riscuri și cum le poți limita. 

Cu o echipă de specialiști cu experiență și o constantă preocupare pentru inovație și tehnologie modernă, clinica Cosmedica se asigură că pacienții beneficiază de cele mai bune soluții pentru a-și îmbunătăți frumusețea. Nu ezitați să programați o consultație pentru a găsi răspunsurile și soluțiile potrivite pentru nevoile voastre estetice. Astfel, vă vom putea ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe într-un mod sigur și profesionist.

Dr. med. Priv. Mihai Chertif M.D.

Chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica Baia Mare

www.cosmedica.ro

https://www.instagram.com/clinica.cosmedica/