FacebookTwitterLinkedIn

O fabrică veche din Northampton, Massachusetts este atelierul în care Ananda Khalsa sculptează unele dintre cele mai speciale bijuterii pe care le-am descoperit în ultima perioadă. Sunt scoase de sub anonimat cu ajutorul picturii, a designului care îmi amintește de accesoriile vintage, dar și de formele minimaliste și feminine prin excelență.

Colecțiile pictate manual sunt inspirate din natură, cuprinzând în modelele sale bambusul, floarea de lotus, magnolia, salcia sau chiar primăvara. În acest fel, oferă odată cu bijuteria pe care o creează și o amuletă. De exemplu, colecția Persimmom este inspirată din cultura veche chineză, care consideră acest fruct „Planta Binecuvântării”, aducând bucurie celui care o primește. Sau colecția Cocor, reprezentând un simbol al eleganței, al iubirii și al romanțelor.

Citește și COOL HUNTING: Artista care transformă argintăria în artă

Fiecare bijuterie pe care Ananda Khalsa o gândește este piesă unicat, cu accente din aur de 22 de carate, argint, diamante, legându-le pe toate cu ajutorul pietrelor luminoase, rare (precum Labradorul) și șlefuite în formă de diamant.