Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

COOL HUNTING: Ananda Khalsa – bijuterii unicat, pictate manual

„Îmi doresc să creez bijuterii care să devină o comoară personală pentru cea care le poartă.” Ananda Khalsa își învelește piesele în aur, argint și pietre prețioase, pe care le asortează cu picturi simbol.
 aboneaza-te
gold-b-opal-ring-w-dia-trios_600x

O fabrică veche din Northampton, Massachusetts este atelierul în care Ananda Khalsa sculptează unele dintre cele mai speciale bijuterii pe care le-am descoperit în ultima perioadă. Sunt scoase de sub anonimat cu ajutorul picturii, a designului care îmi amintește de accesoriile vintage, dar și de formele minimaliste și feminine prin excelență.

 aboneaza-te

Colecțiile pictate manual sunt inspirate din natură, cuprinzând în modelele sale bambusul, floarea de lotus, magnolia, salcia sau chiar primăvara. În acest fel, oferă odată cu bijuteria pe care o creează și o amuletă. De exemplu, colecția Persimmom este inspirată din cultura veche chineză, care consideră acest fruct „Planta Binecuvântării”, aducând bucurie celui care o primește. Sau colecția Cocor, reprezentând un simbol al eleganței, al iubirii și al romanțelor.

Citește și COOL HUNTING: Artista care transformă argintăria în artă

Fiecare bijuterie pe care Ananda Khalsa o gândește este piesă unicat, cu accente din aur de 22 de carate, argint, diamante, legându-le pe toate cu ajutorul pietrelor luminoase, rare (precum Labradorul) și șlefuite în formă de diamant.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii