FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de parcuri de retail Cometex, parte a grupului Altex, a vândut centrul comercial Bucovina din Suceava omului de afaceri Andrei Mandachi. Cel mai cunoscut complex amplasat în inima orașului s-a vândut pentru 7 milioane de euro. Este cea mai mare tranzacție la nivel local din anul 2022, cu potențialul de a transforma centrul orașului Suceava. Compania Cometex, parte din grupul Altex România, a deținut proprietatea comercială timp de peste 15 ani.  

”Suntem încântați să predăm ștafeta unui cunoscut investitor la nivel local. În ceea ce privește planurile companiei noastre, vom continua să rămânem dedicați strategiei și investițiilor în parcuri de retail moderne, inclusiv în județul Suceava, unde avem deja planuri și proiecte concrete la Rădăuți, Vatra Dornei, fiind o zonă cu potențial foarte mare”, a declarat Adrian Urdă, CEO Cometex. 

Aceasta nu este singura tranzacție de acest tip pe care Cometex o realizează în județul Suceava. Acum câțiva ani, compania a vândut centrul comercial Nada Florilor din Fălticeni tot către un antreprenor local. 

Planurile companiei Cometex se concentrează de acum înainte pe parcuri moderne de retail cu un plan ambițios de peste 30 de proiecte, la nivel național, în următorii 2 ani, în orașe precum București, Timișoara, Brașov, Iași, Giurgiu, Focșani, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Botoșani, Târgoviște, Călărași și altele.