FacebookTwitterLinkedIn

Aurel Nețin este unul dintre veteranii industriei de IT&C din România, experimentând creșterea tehnologică din ultimii 20 de ani din toate unghiurile: angajat, antreprenor, management de top în sectorul public și sectorul privat. De peste 15 ani cu “multe experiențe, multe povești și multe reușite”, Aurel Nețin conduce operațiunile Lenovo la nivel local, iar numele său a devenit recunoscut pe scară largă pentru că a adus compania pe primul loc în ceea ce privește piața de PC-uri din România. 

Pot să spun că alte realizări importante în afară de imaginea și brandul pe care l-am câștigat în piață, de relațiile cu partenerii, probabil că unele satisfacții au venit din faptul că marea majoritate a oamenilor cu care am lucrat au fost promovați“, mărturisește el, privind retrospectiv către cariera sa. 

În ceea ce privește istoria recentă, ultimii doi ani au fost între agonie și extaz, în contextul provocărilor industriei la nivel global, însă Lenovo este foarte flexibil “și de fiecare dată schimbă strategia și politica în funcție de trendurile și momentele pieței, în funcție de rezultatele anumitor divizii”. Alături de Cristi Movilă, Aurel Nețin rememorează evoluția pieței de-a lungul anilor, discutând și despre provocările actuale, prețuri, criză de componente – totul, plin de umor și informații relevante.  Aflați toate acestea, și multe alte, doar în podcastul COMPLEX MADE SIMPLE by VTEX.