FacebookTwitterLinkedIn

Robert Jasinski a preluat de la 1 octombrie 2021 conducerea Danone România, companie care produce şi distribuie produse lactate proaspete şi produse pe bază de plante, şi Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluşi, precum şi produse de nutriţie specializată.

„Sănătatea a devenit din ce în ce mai importantă pentru oamenii din România. Ei se uita la alternativele sănătoase și sunt o mulțime de produse care îndeplinesc această cerință, iar aici nu mă refer doar la Danone”, spune Jasinski.

Danone se reinventează constant, pe o piață extrem de concurențială, iar Robert Jasinski, CEO al filialei locale, oferă multiple detalii despre strategia companiei în România și nu numai.

„Anul trecut am făcut o investiție de 4 milioane de euro pentru o nouă linie de ambalare în fabrica din București, care a introdus un nou tip de ambalaj produs în proporție de 93% din mateirale pe bază de plante din din trestie de zahăr, care urmărește reducerea amprentei de carbon cu 45%”, adaugă CEO-ul Danone România.

Investiții în producție, motivarea angajaților, dar și despre rolul produselor eco, bio și vegane, află în podcastul Complex Made Simple.