FacebookTwitterLinkedIn

Până la finalul anului 2023 compania intenționează să angajeze în noua entitate peste 100 de profesioniști IT.

„Intenția noastră este de a crea și extinde un hub est-european de excelență în consultanță și transformare digitală pentru companiile din domeniul serviciilor financiare, care să servească clienți de renume din întreaga lume. În ultimii trei ani, Softelligence s-a implicat în proiecte internaționale din ce în ce mai complexe, vitale pentru realizarea viziunii clienților noștri, iar extinderea companiei, atât în țară, cât și în afara ei, este urmarea naturală a acestei stări de fapt”, explică Adrian Blidăruș, CEO Softelligence.

Filiala a fost înființată oficial în luna octombrie 2021, iar compania a început deja o campanie susținută de recrutare în Macedonia de Nord.

Softelligence a fost înființată în 2006 în București de către Adrian Blidăruș, care este acum CEO și acționar majoritar, și are în total patru filiale, dintre care două în România (la București și Craiova), una în Marea Britanie și, cea mai nouă, în Macedonia de Nord. Cifra de afaceri a companiei în 2020 a fost de 11,4 milioane de euro.