Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Compania de beauty&skincare Sempasi alocă un buget de 100.000 de euro pentru extinderea internațională

Sempasi, gadget românesc din segmentul beauty&skincare lansat anul trecut, vizează extinderea peste granițe și triplarea cifrei de afaceri în 2021, până la 1 milion de lei.    
Mihai Nica

Sempasi, brandul creat de antreprenorul Mihai Nica în 2020 în urma unei investiții de 200.000 de euro,  a alocat un buget de 100.000 de euro pentru extinderea internațională.

În trimestrul 4, Sempasi va intra prin intermediul magazinului propriu în Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Germania și Ungaria.

“Piața dinamică și în creștere ne dă motive să estimăm că extinderea europeană prin intermediul magazinului propriu va genera 20% din totalul vânzărilor în următorul an”, a declarat Mihai Nica, fondator Sempasi.

În 2020, peste 95% din cifra de afaceri a fost generată de vânzările online, însă compania estimează că vânzările online vor reprezenta 50% din afaceri, cea mai mare parte dintre acestea fiind generate de canalul propriu de vânzare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii