FacebookTwitterLinkedIn

North Star Support Group (NSSG), furnizor de servicii de management al riscului cu sediul în România, primește o infuzie de capital din partea Avante Corp. Prin această operațiune, Avante preia 55% din NSSG pentru 1,3 milioane de euro.

„De acest parteneriat vor beneficia și clienții noștri corporativi internaționali, deoarece vom folosi Centrul de Control al Avante și vom integra platforma de supraveghere în activitatea noastră”, a declarat Alessandro Martello, CEO al NSSG.

Firma canadiană va plăti 1,3 milioane de euro, din care 1,2 milioane de euro în numerar, restul fiind reprezentat de transferul a 154.301 de acțiuni, potrivit Globe Newswire.

Prin acest parteneriat, semnat în 21 septembrie, cele două firme urmăresc accelerarea expansiunii mondiale.

Avante este o firmă de servicii de securitate high-end din Canada.

NSSG a fost înființată în 2017 la București și livrează servicii integrate în managementul riscului, managementul crizelor, medicină la distanță, due diligence și managementul riscului de călătorie.

„Această achiziție se aliniază perfect cu strategia noastră corporativă de diversificare și creștere accelerată în afara pieței noastre principale din Toronto. Această achiziție transformatoare va deschide calea pentru ca mai multe dintre platformele noastre tehnologice să fie adoptate rapid la nivel global de clienții existenți ai NSSG”, a afirmat Manny Mounouchos, CEO al Avante.