FacebookTwitterLinkedIn

Băieți Deștepți”, un film de acțiune-comedie în regia lui Igor Cobileanski, va fi distribuit de compania Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara începând din 13 octombrie. În portofoliul regizorului Igor Cobileanski se numără filmele „Umbre”, „La Limita de Jos a Cerului” și „Când se stinge lumina”.

Lungmetrajul aduce pe marile ecrane multe nume ale entertainment-ului autohton: Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu și Dan Bursuc.

Băieți Deștepți este un film de acțiune-comedie care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată.

Igor Cobileanski, câștigătorul a mai multe Premii GOPO, a regizat Băieți Deștepți după un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana și Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana. 

Echipa de producție este formată din Tiberiu Ioana în rolul de producător general și Alexandra Elena Butnaru în rolul producătorului executiv.

Echipa din spatele camerelor îi are în componență pe directorul de imagine Cristian Gugu (The Jester from Transylvania, Practica), apreciata stilistă și designer de modă Liana Obancea, iar muzica este asigurată de Petru Bârlădeanu (Faci sau Taci, Legații și Francesca).