FacebookTwitterLinkedIn

Cele mai frumoase piese din colecția capsulă #Eflorescenta by Adrian Oianu s-au putut admira de pe terasa clinicii, la un brunch fin, la care au fost invitate femei puternice precum Dana Războiu, Georgiana Hagima, Corina Barladeanu, Corina Vintan, Diana Bart, Catrinel Chiriac, Sanda Mihai, Delia Teodorescu, Gabriela Morar, Monica Tand, Ana-Maria Bucura, Andra Ergen, Raluca Fiser, Anda Hobai, Anita Panait, Corina Grigoriu și Flori Varzariu.

„Am creat un brand identitar românesc autentic. Când te îmbraci lumea să te remarce”, spune Adrian Oianu.

Colecția lui Adrian Oianu a fost admirată și de către medicul estetician Constantin Stan și prietenii acestuia, dr. Bulent Cihantimur și dr. Ina Sosoaca. Pentru creațiile din colecție „Eflorescența” s-au folosit doar materiale textile reciclabile.

Andreea Berecleanu, o bună prietenă și o admiratoare a muncii artistului, a făcut introducerea colecției capsulă îmbrăcată într-una dintre rochiile semnate de Adrian Oianu, designerul care a reușit să creeze un brand identitar românesc unic.

„Avem nevoie să avem o voce unită, fiindcă doar așa ne putem face remarcați. Un popor se definește prin identitatea sa culturală. Moda în România nu a ajuns încă la nivelul de maturitate pentru a se transforma într-un fenomen cultural. O țară se poate identifica prin modă, se poate identifica prin cultură, dar există și această zonă. La noi moda este privită ca o zonă frivolă și superficială. Eu fac design identitar și vreau ca lumea să îmbrace designeul identitar pentru că avem ceva de arătat și de spus. Unic și al nostru”, a mai adăugat Adrian Oianu.