Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Coca-Cola, partenerii îmbuteliatori și Fundația Coca-Cola donează peste 120 de milioane de dolari la nivel mondial pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Compania Coca-Cola a anunțat pe pagina sa de Facebook că donează la nivel global, împreună cu partenerii îmbuteliatori și Fundația Coca-Cola, suma de 120 de milioane de dolari pentru lupta împotriva COVID-19 în comunitățile afectate. De asemenea, a anunțat că oprește toate campaniile de comunicare pentru brandurile sale.
Coca-Cola

Compania Coca-Cola, unul dintre cei mai mari clienți publicitari, a anunțat că oprește comunicare atât pentru brandul Coca-Cola, cât și pentru celelalte branduri din portofoliul, informează Pagina de media, preluând anunțul companiei de pe Facebook. Decizia intră în vigoare din luna aprilie, până la o dată pe care o vor comunica ulterior.

„Pentru început, sprijnul nostru imediat este îndreptat către cei care lucrează în domeniul medical, prin furnizarea de echipamente de protecție, apă și băuturi răcoritoare, precum și către grupurile vulnerabile, prin furnizarea de alimente”, se mai spune în anunțul Coca-Cola.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii