Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Coca-Cola HBC a achiziționat o participație de 30% la producătorul italian de cafea premium Casa Del Caffe Vergnano

Prin această achiziție, Coca-Cola HBC devine astfel distribuitorul exclusiv al mărcii Caffe Vergnano în afara Italiei.
Coca-cola,Logo,Printed,On,Aluminium,Cans,Close,Up.,Most,Famous

Coca-Cola HBC a precizat că această tranzacţie reprezintă un punct de cotitură în viziunea companiei, adăugând că afacerile Caffe Vergnano sunt complementare cu cele ale subsidiarei sale Costa Coffee, transmite Reuters.

Termenii financiari ai tranzacţiei nu au fost dezvăluiţi. însă acordul ar urma să fie finalizat în a doua jumătate a acestui an.

Cu sediul în Santena, Italia, Caffe Vergnano este o companie de familie care a fost înfiinţată în 1882 şi care, anul trecut, a vândut aproximativ 7.000 de tone de cafea în peste 90 de ţări din întreaga lume.

Coca-Cola HBC îmbuteliază şi vinde băuturi marca Coca-Cola Co în 28 de ţări, majoritatea din Europa şi Asia. Gigantul american Coca-Cola Co deţine o participaţie de 23,2% în Coca-Cola HBC. Compania, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare din industria băuturilor non-alcoolice din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii