FacebookTwitterLinkedIn

Consiliul local din Cluj Napoca a aprobat în ședință extraordinară cu convocare de îndată 25 de proiecte care vor fi depuse pentru finanțare din PNRR – Componenta C5 – Valul Renovării. Proiectele presupun renovarea energetică a 23 de clădiri publice și a 40 de blocuri cu 2.154 de apartamente.

Dintre clădirile publice pentru care s-au depus proiecte se numără Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu, Liceul de Coregrafie și Artă Dramaturgică Octavian Stroia, Liceul Onisifor Ghibu, Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr și altele.

În plus, Primăria din Cluj a anunțat că lucrările la noua bază sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur se apropie de finalizare. Având o suprafață de 4,2 ha, baza sportivă dispune de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ș.a.. Spațiile verzi vor fi amenajate pe o suprafață de 18.000 mp și se vor planta peste 430 arbori.