FacebookTwitterLinkedIn

Clinicile stomatologice Life Dental Spa din București și Iași au beneficiat în ultimii doi ani de un succes în ceea ce privește tratamentele stomatologice moderne, minim-invazive, realizate cu ajutorul laserului dentar. 

Astfel, un număr impresionant de pacienți care au trecut pragul clinicilor stomatologice Life Dental Spa s-au bucurat de experiențe de cinci stele în cabinetele stomatologice, fapt ce a dus la o creștere remarcabilă a cifrei de afaceri. 

Life Dental Spa este afacerea cu cea mai mare marjă de profit din România, în 2019 cifra de afaceri trecând de pragul de 1 milion de euro – cu ajutorul a doar trei unit-uri dentare. 

2020 a reprezentat un an al extinderii deoarece Life Dental Spa a deschis alte două clinici noi – una în București, în zona Piața Victoriei, cealaltă fiind situată în Iași, totul în urma realizării de francize cu antreprenori pasionați. 

Așadar, odată cu expansiunea conceptului Life Dental Spa, firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, sub care funcționează brand-ul, a trecut de 2 milioane de euro în ceea ce privește cifra de afaceri. 

În 2021 clincile Life Dental Spa și conducerea brand-ului țintesc spre depășirea unei cifre de afaceri de 5 milioane de euro!

Alege să fii parte din echipa de succes Life Dental Spa

În scopul de a atinge pragul de 5 milioane de euro pentru cifra de afaceri în 2021, conducerea clinicii Life Dental Spa este în căutare de medici și antreprenori pasionați, dornici de prosperitate financiară și de succes profesional. 

Francizele Life Dnetal Spa reprezintă modul ideal prin care poți obține o afacere la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România, firma sub care activează brand-ul Life Dental Spa bucurându-se de o experiență de peste un deceniu pe piață! 

Profitabilitateta și creșterea cifrei de afaceri reprezintă țelul principal al francizelor Life Dental Spa, motiv pentru care franciza Life Dental Spa oferă numeroase beneficii antreprenorilor care aleg această colaborare:

  • Training-uri pentru medici, oferite de dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic și fondator Life Dental Spa, în scopul ca personalul medical să beneficieze de pregătire profesională cu privire la folosirea laser-ului dentar 
  • Implementarea unui software de organizare internă, pentru a putea programa pacienții eficient și pentru a putea organiza încasările și cheltuielile 
  • Training-uri pentru personalul administrativ 
  • Marketing eficient realizat TV, SEO, social media și outdoors
  • Return of investment obținut în trei până la șase luni
  • Profitabilitate de minimum 20%

Echipa Life Dental Spa este în permanență în sprijinul celor care aleg franciza Life Dental Spa. Astfel, atât fondatorii, cât și investitorii și pacienții au doar de câștigat în ceea ce privește tratamentele stomatologice realizate la cel mai înalt nivel al calității. 

„Împreună suntem mai puternici!” este deviza pe care conducerea Life Dental Spa a ales-o pentru a motiva investitorii să se implice în francizele Life Dental Spa – extinderea brand-ului în toate orașele mari ale țării ar oferi acces pacienților cu variate afecțiuni dentare la tratamente stomatologice ultramoderne.

Accesează franciza.lifedentalspa.ro și devino un partener într-o afacere de succes!