FacebookTwitterLinkedIn

Clinicile Dentare Dr. Leahu au investit 650.000 de euro în cel de-al optsprezecelea centru stomatologic al rețelei, la Brașov. Investiția a acoperit dotarea cabinetelor stomatologice, la care se adaugă un centru de radiologie dentară digitală și spații pentru tratamentul copiilor. 

Dr. Leahu își propune să investească cel puțin 1,5 milioane de euro până la finalul anului în suplimentarea rețelei cu 19 cabinete și anunță că poate să susțină introducerea proiectelor privind prevenția și accesul la dentist în lista programelor naționale de sănătate, ca urmare a demersului inițiat de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED).

Compania va oferi servicii de refacere a danturii, inclusiv implanturile zigomatice, dar și chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

Județul Brașov ocupă a cincea poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, cu venituri totale de peste 75 de milioane de lei în anul 2020, potrivit unei analize Coface. Capitala ocupă primul loc, cu 644,5 milioane de lei, urmată de județele Cluj, Argeș și Timiș.