FacebookTwitterLinkedIn

Forte Partners anunță obținerea certificării BREEAM Outstanding pentru proiectul Tandem, cu scorul 87,1. Întregul portofoliu de proiecte  inaugurate pe parcursul ultimilor doi ani – Tandem, Millo Offices și U•Center faza 1 – au certificare BREEAM sau LEED v4, sunt închiriate integral și sunt alimentate 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile. 

Clădirea Tandem face parte, alături de proiectul Millo Offices, din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu.

Situat pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, clădirea Tandem, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 mp, are acces facil la hub-ul de transport în comun Piața Universității. În plus, companiile chiriașe beneficiază de aplicația  SpotUs, accesibilă pe telefonul mobil, care permite interacțiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri: parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc. 

Clădirile de birouri din portofoliul Forte Partners sunt închiriate către companii precum Booking Holdings, Endava, Inulta, Grohe, Heberger Constructii, Dragne & Asociații, McKinsey & Company, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și altele.

Forte Partners intenționează să obțină certificări similare și pentru faza a doua a proiectului U•Center, aflată în prezent în construcție, cu termen de finalizare Q3 2023. 

Certificarea BREEAM Outstanding a fost acordată proiectului Tandem în urma evaluării în funcție de zece criterii: Management, Sănătate și Bunăstare, Energie, Transport, Consum de Apă, Materiale Folosite, Deșeuri, Utilizarea Terenului și Ecologie, Poluare și Inovație. 

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de Geo Mărgescu și frații Johny și Jihad Jabra, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. 

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare.