FacebookTwitterLinkedIn

Ansamblul rezidenţiale este dezvoltat de grupul de companii Red Sea Group si Shikun&Binui R.E.D.  Partenerii dezvoltatorilor pentru acest proiect sunt compania de arhitectură Vlad Simionescu&Asociaţii, compania de construcţii Danya Cebus, consultantul imobiliar RealTime Imobiliarii şi agenţiile de marketing Godmother şi Momentos.

City Point, situat în cartierul Aviaţiei din Capitală, va cuprinde patru clădiri cu şapte etaje, cu un total de 180 de apartamente cu una, două şi trei camere şi este un proiect ce presupune o investiţie de peste 15 milioane de euro, provenită 100% din finanţare proprie.

Prima etapă a ansamblului a fost începută în luna aprilie a acestui an şi înseamnă construcţia unei clădiri cu 45 de apartamente, cu termen de finalizare  martie 2014.

Află cât mai câştigă un broker imobiliar

“Piaţa rezidenţială din România are nevoie de unităţi locative adaptate la necesităţile şi dorinţele clientului final. Siguranţa şi calitatea sunt două chestiuni extrem de importante în construcţii, însă ne dorim, în acelaşi timp, să fim corecţi din punct de vedere al preţului şi să ne adaptăm la puterea de cumpărare a clientului”, declară Favi Stelian, CEO-ul Red Sea Group România.

Preţurile pentru o locuinţă în ansamblul City Point pornesc de la 63.000 euro+TVA, preţul mediu per ansamblu fiind în jurul valorii de 78.000 euro+TVA.

“Amplasamentul şi conceptul ansamblului rezidenţial City Point îndeplinesc întocmai nevoile şi dorinţele persoanelor şi famililor tinere care lucreazăla companiile multinaţionale din zona de nord” spuneIon Cătuţoiu, Managing Partner al RealTime Imobiliarii.

Ansamblul rezidential City Point este construit în nordul a Capitalei, în apropiere de zona de afaceri, cu puncte de interes precum Sky Tower, Promenada Mall sau Floreasca Park, dar şi în vecinătatea unei zone mari de recreere a Bucureştiului, parcul Herăstrău.

Află ce sume mai sunt disponibile la bănci prin programul “Prima Casă”

Shikun&Binui Red şi-a inceput activitatea în România în anul 2006 prin construirea unei clădiri cu apartamente de lux situată in strada Sevastapol, Bucuresti.

Cu o istorie de aproape 90 de ani, businessul Shikun&Binui Red a fost înfiinţat în Israel în anul 1924.

Ariile de business acoperite de Shikun&Binui Red sunt construcţii rezidenţiale şi comerciale, precum şi construcţii de interes public, infrastructură de transport sau energie verde. Compania este prezentă în Israel, Ungaria, Cehia, Polonia, Germania şi România.