FacebookTwitterLinkedIn

Citi a anunțat numirea lui Gabriel Apostol în funcția de director divizie clienți companii multinaționale (Global Network Banking) pentru România. Gabriel Apostol va fi responsabil de creșterea diviziei Citi dedicate companiilor multinaționale mari și mijlocii ce operează în România și va avea un rol strategic în conducerea și dezvoltarea băncii, în calitate de membru al comitetului de management.

Din poziția unei bănci globale, continuăm să ne valorificăm resursele și experiența pentru a ajuta clienții și comunitatea să rezolve marile provocări cu care se confruntă zi de zi, fie că e vorba despre securitate energetică, finanțare sustenabilă, infrastructură sau reziliența lanțului de aprovizionare. Strategia noastră este de a consolida relațiile cu clienții existenți, dar și de a adăuga nume noi. Cu acest obiectiv, ne ajutăm clienții să devină mai eficienți, mai rezilienți și să avanseze în procesele de digitalizare. De asemenea, vedem un flux constant de companii multinaționale care investesc în România. (…) Gabriel Apostol aduce în această poziție o experiență valoroasă și o abordare centrată pe client, ce vor ajuta Citi să rămână un partener de încredere”, a declarat Samir Karia, directorul general al Citi România, despre numirea lui Gabriel Apostol în noul rol. 

Gabriel Apostol are peste 27 de ani de experiență în sectorul bancar, iar pe ultimii 20 i-a petrecut în cadrul Citi ocupând mai multe roluri în corporate banking, cel mai recent ca și Senior Banker pentru un portofoliu de companii multinaționale. Anterior, a fost director comercial regional la BRD – Groupe Société Générale, iar în perioada de început a carierei a acoperit o serie de alte poziții în zonele de credit și management de relații cu clienții. 

Citi este partenerul bancar ales de multinaționalele din România, având o poziție de lider pe segmentul de piață al companiilor globale mari cu operațiuni locale. Divizia locală a băncii dedicată multinaționalelor a înregistrat o creștere de două cifre în ultimii ani. 

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania