Cautare
, Contributor

IT |
|

CIT Grup, garanție pe viață pentru echipamentele IT refurbished

CIT Grup, principalul distribuitor românesc pe nișa echipamentelor IT refurbished, continuă extinderea pe piața din România și lansează garanția pe viață pentru produsele refurbished din portofoliu, o premieră în regiune.

Cu o creștere substanțială a veniturilor, depășind 5 milioane de euro în 2015, CIT Grup din Timișoara, una din puținele firme românești specializate în vânzarea de echipamente IT refurbished și leaderul acestui segment, a demarat o amplă acțiune de extindere pe piața românească. Pe lângă diversificarea canalelor de distribuție, CIT Grup își regândește serviciile și introduce, pentru prima dată în România, garanția pe viață pentru echipamente IT. Aceasta se va aplica întregului portofoliu de laptopuri, calculatoare, stații grafice și monitoare refurbished. Conceptul se adresează atât segmentului business cât și clienților persoane fizice.

Forbes Best Cities 2016: Timișoara, din nou pe primul loc

“Garanție pe viață înseamnă siguranță și încredere în compania noastră și în produsele pe care le comercializăm. Am decis așadar să extindem o campanie limitată în timp la toată gama de produse, astfel încât această nouă facilitate, garanția pe viață, să devină un standard pentru cele mai căutate produse din portofoliul nostru, un fapt absolut inedit pentru piața de IT din România. Produsele noastre aparțin majoritar unor game profesionale, sunt de anduranță. În plus, linia proprie de servisare ne permite acest avantaj”, precizează Dan Iliescu, CEO și co-fondator CIT Grup.

În 2015, CIT Grup a înregistrat o creștere de 24% a cifrei de afaceri. Aproximativ 70% din venituri au fost asigurate de rețeaua proprie de distribuție, care depășește 3.500 de distribuitori înregistrați, din care aproape 20% sunt activi în fiecare lună. În același timp, 25% din cifra de afaceri a fost asigurată de vânzarea către segmentul B2B, iar diferența% de achizițiile făcute de persoane fizice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii