FacebookTwitterLinkedIn

Printre produsele Cat Chocolate regăsești combinații cu arome unice, dar și produse noi, originale și inovatoare. Aici vei găsi cadouri pentru toată lumea, pentru toate ocaziile – figurine de ciocolată, tablete delicioase care te vor surprinde atât pentru gust, dar și pentru ambalajele creative și originale care permit o personalizare deosebită, unică pe piață.

Delicatesele de ciocolată pot deveni elemente cheie și cadouri unice pentru toate tipurile de evenimente, corporate, lansări de produse, branding sau aniversari personale (nunta, botez). Pentru un buget bine stabilit, îți poți calcula singur costul cadoului în sectiunea de comenzi. Poți combina praline cu tableta de ciocolată sau poți alege doar tablete de ciocolată pe diverse dimesniuni și forme.

Produsele Cat Chocolate pot fi un cadou inspirat și dulce pentru partenerii tăi, poți promova altfel un produs sau serviciu și în același timp, pot spune într-un alt mod „La mulți ani!” colegilor care își serbează ziua de naștere.

Cat Chocolate reinventeaza momentul. Noi iti transformam evenimentul in unul memorabil. Secretul? .. Ciocolata belgiana personalizata cu mesajul tau. Cu aspect impresionant, cu gust deosebit si ambalare personalizata, ciocolata realizata de noi, aduce zambetul celor dragi.