FacebookTwitterLinkedIn

Prima unitate logistică din parcul de logistic dezvoltat de Global Vision și Globalworth în Chitila a fost finalizată și predată la începutul lunii septembrie.

Suntem bucuroși că proiectul logistic last-mile dezvoltat în proximitatea Bucureștiului continuă să fie apreciat și să atragă chiriași. Mulțumim echipei Green Net pentru încredere și buna colaborare într-o perioadă provocatoare pentru tot mediul antreprenorial. Menționez că acest contract a fost agreat în urma unei interacțiuni majoritar digitale. Este o experiență inedită pentru noi, să reușim să perfectăm condițiile comerciale ale unei închirieri prin intermediul conferințelor online. Din fericire, am dus la bun sfârșit negocierile și acum chiriașul nostru este prezent în spațiu, derulându-și activitatea din parcul dezvoltat de Global Vision și Globalworth. Acest nou contract validează potențialul comercial ridicat al hub-ului logistic de la Chitila”, declară Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Chitila Logistics Hub va avea, la finalizarea întregului proiect, o suprafață totală închiriabilă de peste 77.000 mp, iar fazele 2 și 3 vor fi livrate la finalul anului viitor.

“Pandemia a accelerat un trend care era deja adoptat de Globalworth: dezvoltarea tehnologiei și a digitalizării. Facem asta deja de mulți ani în toate clădirile noastre de birouri și ne bucurăm să implementăm soluții de eficientizare a noilor tehnologii și pentru Globalworth Industrial, sub-brand-ul nostru de industrial și logistică. Această direcție ne-a ajutat ca procesul de închiriere a spațiului să se desfășoare online, ceea ce confirmă că alături de partenerul nostru, Global Vision, am construit o echipă puternică și un parc industrial strategic poziționat, cu toate dotările necesare pentru nevoile din prezent. Îi urăm bun venit în comunitatea noastră echipei Green Net și suntem convinși că acest parteneriat va fi unul de lungă durată”, punctează Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital Globalworth.

În Chitila Logistics Hub, depozitul last-mile de lângă București, mai sunt deja prezenți și doi retaileri cunoscuți care au închiriat suprafețe de 4.500 și 12.000 de metri pătrați pentru diviziile lor de vânzări online.

Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.