Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

China: Zoom suspendă vânzările directe către toți clienții din regiune. Va trece pe un model bazat doar pe parteneri

Din 23 august, reprezentanții Zoom Video Communications au decis trecerea către un model bazat doar pe parteneri în China continentală.
 aboneaza-te
shutterstock_1691467153

Fapt ce atrage după sine suspendarea vânzărilor directe către toţi clienţii din regiune, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Clienţii Zoom din China au primit deja un email prin care sunt informaţi în legătură cu aceste modificări şi li se comunică că firma le va oferi utilizatorilor “un sprijin mai bun pe plan local”.

Conform Reuters, printre partenerii Zoom se numără: Bizconf Communications, Suiri Zhumu Video Conference şi Systec Umeet.

Zoom se distanţează de operaţiunile din China, care sunt analizate de activiştii pentru drepturile omului şi cei care susţin dreptul la viaţa privată.

În mai, compania anunţase că va suspenda înscrierile gratuite pentru utilizatorii din China dar în iunie Zoom a fost intens criticată pentru că a închis contul unui grup de activişti chinezi din SUA care participau la un eveniment online pentru a comemora masacrul din Piaţa Tiananmen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii