Cautare
, Contributor

Social media |
|

Chevron Corp cere angajaților să șteargă aplicația WeChat 

Gigantul petrolier american Chevron Corp a cerut angajaților din întreaga lume să șteargă WeChat de la Tencent Holdings Ltd de pe telefoanele lor de serviciu.
 aboneaza-te
smartphone-with-apps-thumb19122977.jpg

Cererea vine ca efect al ordinului executiv al administrației Trump de a interzice aplicația de socializare, a raportat Bloomberg News astăzi, 23 septembrie.

Un judecător american a blocat duminică un ordin guvernamental care le solicita companiilor Apple și Google să elimine WeChat din motive de securitate națională.

Departamentul de Comerț al SUA a declarat luni, 21 septembrie, că vă contesta ordinul

WeChat este o aplicație mobilă care combină mesageria, social media, funcții de plată și alte servicii, însumând mai mult de un miliard de utilizatori la nivel global.

Chevron, printr-un e-mail destinat întregului personal, a identificat WeChat drept o „aplicație neconformă” și le-a cerut celor care au aplicația pe telefoanele de lucru să o șteargă până la data de 27 septembrie, mai arată Bloomberg.

Statele Unite au lansat o serie de măsuri în ultimele luni pentru a contracara firmele și aplicațiile tehnologice chineze, în timp ce cele mai mari două economii ale lumii abordează probleme de la comerț și tehnologie până la gestionarea pandemiei COVID-19.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii