FacebookTwitterLinkedIn

Înființată în 1993, Centrade Integrated, parte a Centrade USA Group, agenție de publicitate de top, cu sediul central în România și cu o prezență semnificativa în sud-estul Europei, oferă o gamă largă de soluții de comunicare la nivel european, de la ATL sau BTL, până la digital sau retail. Centrade Integrated are un portofoliu de clienți în România, Serbia, Croația și Ungaria.

Businessul digital al agenției a înregistrat o creștere semnificativă de 80% în ultimii doi ani, ceea ce a condus, anul trecut, la o creștere totală a veniturilor de 54%.

Jeongkeun Yoo, președinte și CEO Cheil Worldwide: “Cheil Worldwide și-a luat angajamentul de a se transforma dintr-o agenție traditională de publicitate într-o companie care oferă soluții integrate digitale și creative. Sunt încrezător că achiziția Centrade Integrated va contribui la consolidarea capabilitatilor noastre digitale pe piața globală.”

Radu Florescu (foto), CEO Centrade Integrated: “Ne bucuram să fim cu adevărat integrați în rețeaua Cheil. Colaborarea noastră din ultimii doi ani a produs rezultate importante pentru clienții noștri și ne dorim ca pe viitor să devenim tot mai vizibili în regiune, în zona de marketing digital.”

Termenii acordului dintre Cheil Worldwide și Centrade Integrated nu au fost făcuți publici.