Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Cererea lui Alexander Adamescu de anulare a mandatului de arestare, respinsă. Decizia este definitivă

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, vineri, solicitarea lui Alexander Adamescu de anulare a mandatului de arestare emis pe numele său, decizia fiind definitivă, scrie Mediafax.
 aboneaza-te
Alexander Adamescu

“Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de petentul inculpat Adamescu Bogdan Alexander împotriva încheierii din data de 25 ianuarie 2017 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I penală, pronunţată în dosarul nr. 7790/2/2016. Obligă contestatorul petent inculpat la plata sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10 februarie 2017”, se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Pe 15 iunie 2016, Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost eliberat pe cauţiune de magistraţii din Londra, acesta urmând să poarte în permanenţă un dispozitiv de localizare montat pe picior, publica la acea vreme Mediafax.

Potrivit surselor citate, Alexander Adamescu, reţinut în baza unui mandat european de arestare, emis de Tribunalul Bucureşti, a fost eliberat pe cauţiune de judecătorul din Westminster Magistrates Court.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii