Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Social media |
|

CEO-ul Facebook anunţă noi funcții pentru susţinerea afacerilor şi a cumpărăturilor

Mark Zuckerberg a anunţat marţi, într-o postare pe Facebook, noi facilități pentru afaceri: magazine pe WhatsApp şi Marketplace, Instagram Visual Search şi Shops Ads.
US House Financial Services Committee hearing on Facebook's new Cryptocurrency, Washington DC, USA - 23 Oct 2019

Noile funcții au în vedere susținerea business-urilor și a cumpărăturilor. De exemplu, Instagram Visual Search va ajuta utilizatorii să descopere produse pe baza imaginilor care îi inspiră, a scris Zuckerberg.

În privinţa magazinelor pe Marketplace, CEO-ul Facebook a scris că ”peste un milion de oameni utilizează lunar Marketplace, aşa că vom facilita ca afacerile să îşi aducă magazinele pe Marketplace, pentru a ajunge la mai mulţi oameni”.

De asemenea, Zuckerberg a anunţat că, în curând, utilizatorii vor putea vizita un magazin online în WhatsApp şi vor putea discuta cu reprezentanții acestuia înainte de a efectua cumpărăturile propriu-zise. ”Tot ce vor avea de făcut firmele va fi să creeze un magazin, iar acesta va funcţiona pe Facebook, Instagram şi WhatsApp”, a explicat acesta.

În cazul Shop Ads, Facebook va lansa reclame noi, pentru a personaliza experienţa cumpărăturilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii