Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cele mai vizionate seriale la TVR 1

tvr.jpg
Episoadele filmului coreean „Legendele Palatului” au dominat topurile de audienţă ale serialelor transmise de TVR 1, în primele nouă luni ale anului 2012. Cele şase serii difuzate în acest an, însumând 309 episoade, se află în primele şapte locuri ale clasamentului.

Monopolul audienţei „Legendele Palatului” a fost spart tot de o „legendă” coreeană, „Legenda cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Raza-de-Lună” (48 de episoade), care s-a clasat pe primul loc în topul vizionării. Audienţa medie a fost de 306.000 de telespectatori pe minut la nivel urban (2,9% rating). Pe locul secund s-a aflat seria „Legendele palatului – Regele Geunchogo” (64 de episoade), cu o audienţă medie de 294.000 de persoane pe minut (2,8% rating urban).

Cea de-a treia poziţie a „podiumului” a fost ocupată de seria „Gyebaek”, cu 233.000 de telespectatori pe minut (2,2%). În total, cele şase serii „Legendele palatului” au fost urmărite în acest an de o medie de 233.000 de persoane pe minut.

După aceaste vârfuri de audienţă coreeană, cel mai bine serial plasat în preferinţele telespectatorilor canalului public a fost producţia britanică „Henric al VIII-lea” (patru episoade), cu un rating de 1,7%, adică 184.000 de telespectatori. Printre serialele difuzate de TVR 1, cu audienţe medii care au sărit peste pragul de o sută de mii de telespectatori, se numără „Dr. House”, seriile IV şi V, „Casa Buddenbrook” şi „Anatomia lui Grey”.

Cel mai slab cotat serial de la TVR 1 a fost „Al zecelea regat” (coproducţie SUA, Anglia şi Germania – 2000), cu o audienţă medie 44.000 de telespectatori în mediul urban (0,4% rating).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii