Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cele mai așteptate 6 telefoane mobile ale anului 2019

Anul acesta se așteaptă schimbări la nivel tehnologic, cel puțin asta promit producătorii de telefoane inteligente care vor aduce câteva inovații cu care să-și uimească clienții.
shutterstock_666038536

Astfel, în următoarele luni ale acestui an se așteaptă telefoane capabile să folosească tehnologia 5G, în timp ce display-urile cu senzor de amprentă vor deveni la ordinea zilei. Iată care sunt noutățile așteptate pe piață în materie de smartphone-uri:

1. Samsung Galaxy X

Promisiunea producătorului sud-coreean de a scoate pe piață un telefon pliabil se va împlini cu ajutorul noului Galaxy X, la inceputul acestui an. Telefonul va dispune de tehnologia OLED (Organic Light-Emitting Diode), va avea un design inovativ cu un ecran Infinity Flex Dispay și o diagonală de 7,3 inchi.

Noutatea pe care cei de la Samsung o aduc prin lansarea Galaxy X este ecranul pliabil pe jumătate. Astfel, utilizatorii vor putea verifica notificările pe un ecran amplasat pe partea pliată.

2. Samsung Galaxy S10

Așteptat în primăvara acestui an, acest model Samsung va fi prezent in trei variante: cu diagonala de 5,8 inci, 6,1 inci și 6,4 inci. O altă noutate care va diferenția acest model de telefon este curbarea ecranului – modelul mai mic va avea display plat, iar celelalte două modele vor avea display Edge.

În același timp, Samsung Galaxy S10 va avea trei camere foto, senzor de amprentă și un procesor Snapdragon 855. Acordă importanță detaliilor și ai mare grijă dacă vrei să îți achiziționezi una dintre noutățile din domeniul mobile: protejează-le în primul rând cu accesorii pentru telefoane de pe mobiup.ro. Nicio tehnologie nu  poate proteja un smartphone dacă a căzut pe asfalt.

3. iPhone

Apple va lansa cu certitudine un model proaspăt în toamna lui 2019 însă nu este nimic confirmat până la ora actuală. Noutățile pe care producătorul le-ar putea implementa sunt: schimbări în design, camerele foto duale iar tehnologia 3D Touch va dispărea.

4. Pixel 3 Lite

Google urmează să lanseze telefonul Pixel 3 Lite anul acesta iar noutățile pe care le-ar aduce sunt: un procesor Snapdragon 670, ecran LCD de 5,5 inchi, 4GB de RAM, camera frotala si jack pentru casti. În același timp, va mai avea o memorie interna de 32GB, iar camera principala va avea o rezolutie de 12,2 pixeli.

5. LG

Deși se cunosc puține lucruri spre deloc, se așteaptă ca noul smartphone flagship lansat de LG în acest an să integreze conexiunea 5G la internet. Pentru început aceasta va acoperi doar nouă orașe din SUA, dar lucrurile se mișcă repede în tehnologie și ne așteptăm la o acoperire mondială în cel mai scurt timp

6. Xiaomi

După succesul înregistrat cu Redmi Note, producătorul chinez este așteptat cu încă un smartphone din categoria high-end în acest an. Modelul de telefon Mi9 va avea un display de 6.4 inci cu cititor de amprentă încorporat și rezoluție Super AMOLED QHD (active-matrix organic light-emitting diode). În același timp va dispune de o memorie RAM de 10 GB și capacitate de stocare de 512 GB.

Competiția din piața producătorilor de smartphone-uri este foarte mare și toți își doresc să inoveze și să își uimească cumpărătorii. În același timp, tehnologia permite o îmbunătățire continuă a acestora, atât la nivel vizual, prin design, formă dar și prin dotare și ceea ce sunt capabile să facă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii