FacebookTwitterLinkedIn

Pe platforma Jucării Online poți găsi o gamă extrem de variată de produse pentru copii de unde le poți alege pe cele mai potrivite, în funcție de micile nevoie și dorințe ale acestora. 

Fie că vorbim despre jucării de exterior, seturi de joacă, cărucioare sau scaune auto, obiecte de mobilier și jucării educative, Jucării Online comercializează produse de calitate și garantează siguranța întrebuințării acestora, atât timp cât sunt utilizate doar în scopul specific. Descoperă care sunt cele mai apreciate produse de pe site!

  1. Cărucior 2 in 1 reversibil S-18 BUF BOOF Oxford Green 0 36 luni

Acest cărucior pentru copii este multifuncțional. Fiind reversibil, se poate transforma în landou atunci când ai nevoie să îl cari în brațe pe cel mic. Dacă nu știai, conține un cadru de aluminiu pentru ca orice șoc să fie absorbit de material, iar bebelușul să se simtă cât mai confortabil. 

Mai mult, include mai multe accesorii pe care părinții le vor considera utile, cum ar fi: 

  • husă de picioare pentru iarnă;
  • suport pahar/biberon;
  • bară frontală protecție detașabilă;
  • coș depozitare.
  1. Înălțător auto ISOFIX Max Deluxe DarkBlue

Acest produs este ideal pentru utilizarea în mașină atunci când vrei să-ți ajuți copilul să fie mai înalt în scaun. Poate fi utilizat de copii cu vârsta între 6-12 ani. Include un șezut ergonomic și confortabil, cotiere reglabile și un suport de pahar, elemente ce îl fac potrivit pentru un drum lung. 

Pentru a-l instala în mașină ai nevoie de conectorii Isofix și mai ales de centura de prindere în trei puncte a mașinii. De asemenea, include o opțiune de prindere adițională pentru un plus de siguranță. 

  1.  Scaun auto Mandara cu Isofix BUF BOOF Purple

Pentru călătoriile cu mașina alături de cel mic, ai nevoie de un scaun auto de la Mandara care să îl ajute să fie în siguranță. Acest produs este un scaun auto 0-13 kg potrivit pentru copiii cu vârstele de maxim 3 ani. Are un design atrăgător și este foarte ușor de montat în autoturism. 

Are o formă ergonomică și include sisteme de ajustare optime care îți vor face viața mai ușoară. Cel mic se va simți confortabil în acest scaun auto chiar și pe distanțe lungi. Se va monta cu spatele la sensul de mers, dar nu pe scaunele care conțin airbag.  

  1. Scaun de masă X-6 BUF BOOF, 4 poziții înclinare până la 180 grade, reglabil 7 poziții înălțime, DarkBlue

Fiecare copil are nevoie de un scaun de masă pentru a lua mesele zilnice într-un mod cât mai confortabil, dar și alături de părinți. Astfel cel mic va putea sta la masă cu părinții săi, timp în care se poate juca, poate comunica. Acest scaun de masă are 4 poziții de înclinare până la 180 de grade, dar poate fi reglat și pe 7 poziții de înălțime. 

Dacă bebelușul dorește să doarmă după masă, scaunul poate fi reglat pentru a se transforma în pătuț. Acest produs a cucerit clienții Jucării Online cu designul său modern, dar și cu materialul plăcut la atingere și ușor de întreținut. 

Acestea au fost cele mai populare produse comercializate de platforma Jucării Online. După cum se poate observa, este vorba cu precădere despre obiecte destinate garantării siguranței copiilor, fie că aceștia se află în mașină, la masă ori la plimbare alături de părinți.